Tietoa uudelle jäsenelle

Psoriasisyhdistyksen jäsenenä saat vastauksia psoriasikseen liittyviin kysymyksiin, vertaistukea muilta psoriaatikoilta ja neuvoja parempaan arkeen. Psoriasisyhdistyksen jäsenyys tuo sinulle myös rahanarvoisia jäsenetuja.

Mikäli tiedät, mikä yhdistys on asuinpaikkaasi lähinnä tai haluat liittyä johonkin tiettyyn yhdistykseen, mainitse asiasta jäseneksi liittymislomakkeessa. Muutoin ilmoitamme asuinpaikkakuntasi tai sitä lähinnä sijaitsevalle yhdistykselle jäseneksi liittymisestäsi.

Yksityishenkilö kuuluu aina paikalliseen psoriasisyhdistykseen ja sitä kautta Psoriasisliittoon. Psoriasisliitto on keskusjärjestö, joka palvelee psoriasisyhdistyksiä ja niiden jäseniä, muun muassa hoitaa jäsenrekisterin paikallisten psoriasisyhdistysten puolesta.


Liiton jäseninä ovat psoriasisyhdistykset.

Voit liittyä psoriasisyhdistykseen vaikka et sairasta psoriasista. Monet ovat mukana toiminnassa voidakseen paremmin tukea läheistään, joka sairastaa psoriasista. Hyvä syy liittyä jäseneksi liittymiseen on myös kiinnostus toimintaa kohtaan.

 

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 22 euroa vuodessa aikuisilta. Nuorisojäsenmaksu, joka koskee 15–30-vuotiaita, on vain 10 euroa vuodessa. Alle 15-vuotiaat eivät maksa jäsenmakua lainkaan.

 

Ilmoita muuttuneet yhteystietosi

Yhteystietojen päivityksen voi tehdä suoraan psoriasisliittoon liiton sivuilta löytyvällä jäsentietojen muutoslomakkeella (Psoriasisliiton jäsentietojen muutoslomakkeellaPohjois-Pohjanmaan Psoriasisyhdistyksen sihteerin sähköpostiosoitteeseen, annika.ollila@oulupsori.fi tai tekstiviestillä p. 044 3797822.