Psoriasisyhdistyksen jäsenenä saat vastauksia psoriasikseen liittyviin kysymyksiin, vertaistukea muilta psoriaatikoilta ja neuvoja parempaan arkeen. Psoriasisyhdistyksen jäsenyys tuo sinulle myös rahanarvoisia jäsenetuja. 

Yksityishenkilö kuuluu aina paikalliseen psoriasisyhdistykseen ja sitä kautta Psoriasisliittoon. Psoriasisliitto on keskusjärjestö, joka palvelee psoriasisyhdistyksiä ja niiden jäseniä, muun muassa hoitaa jäsenrekisterin paikallisten psoriasisyhdistysten puolesta.

Liittyminen

Voit liittyä Pohjois-Pohjanmaan Psoriasisyhdistykseen vaikka et sairasta psoriasista. Monet ovat mukana toiminnassa voidakseen paremmin tukea läheistään, joka sairastaa psoriasista. Hyvä syy liittyä jäseneksi liittymiseen on myös kiinnostus toimintaa kohtaan.

Jäseneksi liitytään aina paikallisten yhdistysten kautta ja liittyminen tapahtuu helposti täyttämällä liittymiskaavake osoitteessa https://psori.fi/psoriasisliitto/liity-jaseneksi

Jäsenyys kannattaa. Saat vertaistuen lisäksi Psoriasisliiton jäsenedut käyttöösi. Lisäksi saat hyödyllista tietoa neljä kertaa vuodessa ilmestyvästä Ihonaika-lehdestä https://psori.fi/ajankohtaista/ihonaika-lehti/

Yhdistyksemme jäsenedut

Matka-avustus 🌞

Yhdistys tukee psoriasista sairastavia jäsenmaksun maksaneita jäseniään maksamalla matka-avustusta omakustanteisille etelänmatkoille (1 matka/hakija/vuosi). Avustuksen suuruus määräytyy hakijoiden määrän mukaan, jolloin talousarvioon varattu 1500 euroa jaetaan hakuehdot täyttäneiden kesken tai se on korkeintaan 100 euroa / hakija / vuosi. Omakustanteisten etelänmatkojen avustusta voidaan myöntää vähintään viikon mittaiselle matkalla, koska psoriasiksen hoitamiseen ei riitä yleensä lyhyempi, esimerkiksi pidennetyn viikonlopun mittainen auringossa olo. Opiskeluun tai työhön liittyviin matkoihin avustusta voidaan myöntää, jos avustusta hakeva jäsen ei saa muita avustuksia tai tukia ja avustusta hakeva jäsen maksaa itse koko matkansa.  

Matka-avustusta voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella, mistä tulee ilmetä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, mahd. sähköpostiosoite), tilinumerosi IBAN-muodossa ja maininta psoriasisdiagnoosista sekä siihen tulee liittää selvitys tehdystä matkasta (esim. kopio matkalipuista). Hakemuksen voit toimittaa yhdistyksen osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan psoriasisyhdistys ry, Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53, 90100 OULU.

voit lähettää matka-avustushakemukset myös sähköisesti yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liitteistä voi ottaa kuvan puhelimella ja liittää ne sitten sähköpostiviestiin. Tämä tapa on suositeltavin ja helpoin tapa yhdistyksen kannalta 😊

Vuoden 2019 aikana toteutettujen omakustanteisen etelänmatkan matka-avustushakemuksen tulee olla toimitettuna Pohjois-Pohjanmaan psoriasisyhdistykselle 31.1.2020 mennessä. Tämän jälkeen toimitettuja matka-avustushakemuksia ei oteta huomioon. 

Vuoden 2019 aikana toteutettujen omakustanteisten etelänmatkojen matka-avustukset maksetaan hakuehdot täyttäville hakijoille maaliskuun 2019 loppuun mennessä.

Valohoitolaitteiden vuokraus

Yhdistyksellämme on Oulussa kaksi UVB–valohoitolaitetta koko vartalon hoitoon. Laitteet ovat tarkoitettu vain psoriasiksen hoitoon ja niitä vuokrataan vain lääkärin lausunnon perusteella.

Kokovartalolaite:

  • jäseniltä 6€ /viikko
  • ei-jäseniltä 12€ /viikko 

Vuokrausta hoitaa Oulussa:

Esa Harvala

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Muut jäsenedut

 

Oulun Suolahoitola

Pohjois-Pohjanmaan Psoriasisyhdistyksen jäsenille jäsenkortilla suolahuonehoito (40 min) ja sarjaliput 20 %:n alennuksella. Hinnasto: http://oulunsuolahoitola.fi/hinnasto.htm

Isokatu 82
90100 OULU
044 322 3432
www.oulunsuolahoitola.fi

Katso myös Psoriasisliiton jäsenedut 

https://psori.fi/psoriasisliitto/liity-jaseneksi/jasenedut-2019/